Top

PREMIJERA “PEVAJ, BRATE 2″!


Pevaj-Brate-2

Nadamo se da ste odgledali predstavu “Pevaj, brate” jer se beogradska premijera nastavka u Domu Sindikata bliži, karte će uskoro biti u prodaji, grupni popusti su tu, požurite sa rezervacijama… Dakle:

Stevan Koprivica

PEVAJ BRATE 2

Na vrhu Evrope – misija Evrovizija

SVEČANA PREMIJERA

16. oktobar (sreda), 2013. 20h u DOMU SINDIKATA !!!

Marijan Dević Devil – Andrija Milošević

Goran Ćirković, zvani FAJTA – Milan Kalinić

Uroš Džemić, umetničko ime U DŽEIL - Milan Vasić

Muzika: NEBOJŠA JAKOVLJEVIĆ – ŠONE / OSVAJAČI

Tekst songova: Stevan Koprivica

Producent: Milutin Bata KaradžićProdukcija FaVI 2013.

Kratak sadržaj:

U Džeil, Marjan Dević i Fajta su ostvarili najluđe snove. Izabrani su da brane boje Srbije na Eurosongu! Eurosong se, bar u ovoj komediji, održava u Albaniji, Đirokatsri, gradu koji je starijim gledaocima poznat kao rodni grad Envera Hodže. Naravno, mi smo u modernoj i samo još malo pa ujedinjenoj Evropi i taj podatak nije od presudne važnosti. Bend „ Pevaj brate“ u trenutku kada počinje ova smešna i pomalo gorka priča, čeka da bude pozvan na scenu i „otpraši“ svoju pesmu koja se visoko kotira na evrovizijskim kladionicama. Postoje tu mali problemi, svi predstavnici su sabijeni u bivše bunkere, nisu na glamuroznom bekstejdžu, jer su se na generalnoj probi potukli predstavnici Grčke i Nemačke. Zbog mira u kući i Evropi organizator drži izvođače razdvojenim. Našim junacima to ne smeta. Spremni su da se popnu na muzički krov Evrope. Ali, nerešeni politički odnosi u našem delu Evrope, te karakteri naših junaka učiniće da misija Evrovizija postane gotovo nemoguća misija.

ODOBRAVA SE POPUST ZA ORGANIZOVANU PRODAJU!!!

Cene ulaznica: 700 – 1.000 – 1.500 – 2.000 dinara u zavisnosti od redova.

Blagajna – prodaja karata
tel: 011/3234-849
Radno vreme: 13 – 22h

Kontakt osoba za organizovanu prodaju: Jadranka Karadžić 011/2836-860, 063/406-147


Nemoj da te mrzi... Šeruj/LajkujShare on Facebook74Tweet about this on Twitter2Pin on Pinterest0Share on Google+0Email this to someone

, ,